İTÜ-GİMDER® MENTÖR PROJESİ 3. YILINDA!

İTÜ-GİMDER® Mentör Projesi ile İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nde okumakta olan öğrencilerin; sektörde çalışmakta olan alanında uzman İTÜ mezunlarından destek almaları, bu yolla profesyonel yönelimlerine karar vermeleri ve çalışma hayatlarında daha başarılı olmaları hedefleniyor

28 Kasım 2016 Pazartesi 10:06 < EĞİTİM / ODALAR / DERNEKLER

İTÜ-GİMDER® Mentör Projesi ile İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nde okumakta olan öğrencilerin; sektörde çalışmakta olan alanında uzman İTÜ mezunlarından destek almaları, bu yolla profesyonel yönelimlerine karar vermeleri ve hayata hazırlanmaları ve böylelikle hem öğrenim hayatlarında hem de ileride çalışma hayatlarında daha başarılı olmaları hedefleniyor.
Bu çerçevede 2016-2017 öğrenim yılı başında gerçekleştirilen mentör öğrenci eşleştirmelerinde, 68 adet yeni öğrenci, mentörleri ile buluştu.
 İTÜ-GİMDER® Mentör Projesine bugüne kadar yaklaşık 90 mentör katılmış ve yaklaşık 200 adet İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi öğrencisi projeden yararlandı.

YORUM EKLE
    YORUMLAR