Advert
Advert Advert
Advert

İTÜ-GİMDER®, Koç Üniversitesi Denizcilik Forumu’na katıldı!

İTÜ-GİMDER®'in paydaşlarından olduğu KÜDENFOR, Sadun Boro'nun doğum gününde Sadun Boro'yu anmak ve amatör denizciliğe katkı sağlayacak temel alanlarda tespitlerde bulunmak için Rahmi Koç Müzesi'nde gerçekleşen ve 130 kişinin katıldığı çalıştayda yerini aldı.

İTÜ-GİMDER®, Koç Üniversitesi Denizcilik Forumu’na katıldı!
Bu içerik 880 kez okundu.

İTÜ-GİMDER®, Koç Üniversitesi Denizcilik Forumu’na katıldı!

Amatör denizci ehliyeti eğitimi, denizlerdeki çevrecilik sorunları ve amatör denizciliğin 21. Yüzyıl vizyonu değerlendirildi. Bayrak ve bağlama kütüğü sorunları yönetmelikler üzerinden tartışılırken, çevrecilik ve mavi kart uygulamaları çevre yüksek mühendislerinin konuşmalarında ve soru cevap kısmında da tartışıldı. Çalıştayda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan katılan temsilcilerle tüm sorun alanlarının kamu temsilcileriyle derinlemesine ve karşılıklı tartışılmasına olanak sağlandı.

Geleceğe yönelik kısa, orta ve uzun vadede alınması gereken pratik, uygulanabilir, denetlenebilir, basit, etkin ve ekonomik çözüm önerileri geliştirildi. Geleceğimiz olan fakültemiz öğrencilerinden temsilcilerinde İTÜ-GİMDER® tarafından ilk defa davet edilmiş olmasının öneminin yanında; öğrencilerimizin çalıştaya katkıları da gurur kaynağı oluşturmuştur.

küdenfor
Sende Yorumla... (Yorumlarda fotoğrafının görünmesini istiyorsan ÜYE OL)
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X