• BIST 88.830
  • Muğla 14 °C
  • Çanakkale 5 °C

Gemi İnşaat Mezunları, öğrenciler ile kahvaltı da buluştu

Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nin uzmanlık kulübü olan Gemi Mühendisliği Kulübü ile İTÜ-GİMDER®’in ortak bir paydada buluşarak gerçekleştirdiği etkinliklerden birisi olan Geleneksel Mezunlarla Kahvaltı’nın 6.sı düzenlendi.

Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nin uzmanlık kulübü olan Gemi Mühendisliği Kulübü ile İTÜ-GİMDER®’in ortak bir paydada buluşarak gerçekleştirdiği etkinliklerden birisi olan Geleneksel Mezunlarla Kahvaltı’nın 6.sı düzenlendi ve güzel sohbetlere bir kez daha eşlik etti.

Kahvaltı yoğun bir mezun ve öğrenci katılımına ev sahipliği yaptı. İTÜ Ayazağa Kampüsü’nde Selfiş Cafe’de 9 Ekim Pazar günü gerçekleşen etkinlikte öğrencilerimiz gerek sektör, gerek öğrencilik hayatı, gerek gündelik hayata yönelik konularda; bu yoldan daha önce geçmiş, İTÜ ailesinin eski öğrencileri ile konuşma fırsatı buldu.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.