Kaptan Haber Türk Denizciliğinin Haber Merkezi
| RSS | Sitemap | Künye | Reklam | İletişim | Arşiv&Arama | ÜYE GİRİŞİ Sitede 151 kişi var..| 13/12/2015 17:17:29
| RSS | Sitemap | Künye | Arşiv&Arama | ÜYE GİRİŞİ Sitede 151 kişi var..| 13/12/2015 17:17:29
KaptanHaber Haberin ve Habercili?in Kaptany
|İTÜ GİMDER Mezunlar Günü

25 Mayıs'ta

İTÜ GİMDER Mezunlar Günü

İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı mezunları 25 mayıs’ta İTÜ GİMDER Mezunlar günü organizasyonunda bir araya geliyor.

İTÜ GİMDER MEZUNLAR GÜNÜ

Eski ve yeni mezunları kaynaştırması planan bu etkinlikle ilgili İTÜ GİMDER’in yayınladığı davet mesajı ise şöyle; Değerli Mezunlarımız, Bu sene İkincisini düzenleyeceğimiz ve tüm mezunlarımızın bir araya gelmesini hedeflediğimiz MEZUNLAR GÜNÜNE katılmanız bizlere mutluluk verecektir. .

Günün programı:

• Açılış Konuşması (İTÜ-GİMDER) • Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet ERGİN'nin konuşmaları

• İTÜ-GİMDER Onur ödüllerinin sunulması

• Nostalji Dersi

• Öğle Yemeği

Yer: İTÜ Ayazağa Kampüsü Gemi İnşaatı ve Deniz Bil. Fak. Saat: 10.00

İTÜ Gemi İnşaatı Ve Deniz Bilimleri Fakültesi Mezunları Derneği

(İTÜ-GİMDER)

Bu Haber 1996 kez okundu.

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Yazlanlardan Lojiturk Ltd. veya KaptanHaber.Com sorumlu tutulamaz.

(100 Kırmızı Kart gören yorum otomatik olarak sistemden çıkmaktadır)

Henüz yorum girilmemiş. İlk yorumu siz yapın! Yorum Ekle
GÜNCEL Kategorisinden Diger Başlıklar:

GMO, Binali Yıldırım, Sinem Dedetaş, Binali Yıldırım, Balık Günü, Foça Limanı, Fok Balığı, Barbaros Denizcilik Kulübü, , Türk Loydu, Seminer, Rusya, DTO, Mustafa Can, GMO, , DT, Meclis, Metin Kalkavan, IDC Pearl, İskenderun, Doğu Karadeniz, İhracat, Dokuz Eylül, Denizcilik Fakültesi, YASA, NEMTAŞ, DTO, DTO, Meclis, Sahil Güvenlik, Didim, , Binali Yıldırım, Çırağan Sarayı, Boğaziçi Zirvesi, Karadeniz Holding, Endonezya, Zeynep Sultan,