• BIST 71.738
  • Antalya 26 °C
  • Muğla 26 °C
  • Çanakkale 27 °C

Med Marine Holding'den, İTÜ GİMDER'e destek!

İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Mezunlar Derneği (İTÜ GİMDER) 3. Geleneksel Mezunlar Günü etkinliği 15 Mayıs 2016 Pazar günü saat 12:00’da İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Mezunlar Derneği 3. Geleneksel Mezunlar Günü etkinliği 15 Mayıs 2016 Pazar günü saat 12:00’da İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Mezunları Derneği; düzenlenen etkinlikler, programlar ve planlanan özel günler ile her geçen zaman diliminde daha da büyümeye devam ediyor. Sektörde öncü bir dernek olarak tüm mezun ve öğrencilere yol gösterici olma hedefinde emin adımlar ile ilerleyen derneğin bu doğrultuda organize ettiği “Geleneksel Mezunlar Günü” etkinliği bu sene 15 Mayıs tarihinde gerçekleşti.

İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi dâhilinde düzenlenen birçok etkinliğe katılımlarını hiçbir zaman esirgemeyerek daimi destekçileri olan Med Marine Kılavuz. ve Röm. Hiz. İnş. San. ve Tic. A.Ş, bu yıl da İTÜ GİMDER 3. Geleneksel Mezunlar Günü etkinliğinin ana sponsorları arasındaydı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İTÜ GİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Üstüner, Mezunlar günü etkinliğini organize etmeye başladıkları günden bu yana yanlarında olan Med Marine’ne teşekkürlerini sundu. Bu doğrultuda Özgür Üstüner, Med Marine Yönetim Kurulu Başkanı R.Hakan Şen’i, etkinlik sonrasında Med Marine merkez ofisinde ziyaret ederek, kendisine teşekkür plaketini takdim etti.

medmarine_buyuk.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.