Advert

İTÜ GİMDER'den Kaptan Altay ALTUĞ'a Onur Ödülü

İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Mezunları Derneği'nin geleneksel günü etkinliği 15 Mayıs Pazar günü saat 12:00'da İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakülte'sinde gerçekleştirildi.Onur Ödülleri Prof. Dr. Ferhat KÜÇÜK, Yük. Müh. Behçet TUĞLAN ve Kaptan Altay ALTUĞ'a verildi.

İTÜ GİMDER'den Kaptan Altay ALTUĞ'a Onur Ödülü
Bu içerik 1851 kez okundu.

İTÜ GİMDER'den Kaptan Altay ALTUĞ'a Onur Ödülü

İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Mezunları Derneği'nin geleneksel günü etkinliği İTÜ (GİMDER )Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Mezunları Derneği'nin geleneksel günü etkinliği 15 Mayıs Pazar günü saat 12:00'da İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakülte'sinde gerçekleştirildi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da nostalji dersinin Prof. Dr. Aydın ŞALCI tarafından verilmesi ile başlayan gün, daha sonra Fakülte bahçesinde köfte partisiyle devam etti. Katılımcıların öğrencilik günlerini andığı, sınıf arkadaşlarıyla hasret giderdiği etkinlikte, Onur Ödülleri Prof. Dr. Ferhat KÜÇÜK, Yük. Müh. Behçet TUĞLAN ve Kaptan Altay ALTUĞ'a verildi.

Altay Altuğ İTÜ GİMDER
Sende Yorumla... (Yorumlarda fotoğrafının görünmesini istiyorsan ÜYE OL)
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X