Eklenme Tarihi : 09.05.2016 15:01

İTÜ-GİMDER Geleneksel Mezunlar Günü

İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Mezunları Derneği düzenlenen etkinlikler, programlar ve planlanan özel günler ile her geçen zaman diliminde daha da büyümeye devam ediyor.

Sektörde öncü bir dernek olarak tüm mezun ve öğrencilere yol gösterici olma hedefinde emin adımlar ile ilerleyen derneğin bu doğrultuda organize ettiği geneleksel mezunlargününe kısa bir zaman kaldı.Geçen senelerde gerçekleşen mezunlar günü etkinliklerinde birçok mezun fakültede tekrar bir araya gelip anılarını yâd etmişlerdi.

15 Mayıs Pazar günü saat 12:00'da İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakülte'sinde gerçekleştirilecek aynı zamanda bu sene ilk defa internetten canlı olarak izlenecebilecek olan etkinliğin programı ise şöyle olacak;

- İTÜ-GİMDER Açılış konuşması

- Nostalji Dersi: Prof. Dr. Yük. Müh. Aydın Şalcı

- İTÜ-GİMDER Onur Ödülleri takdimi

- Mezunlar Günü Yemeği

- Müzik Dinletisi

Katılımın ücretsiz olduğu mezunlar gününe tüm İTÜ Gemi İnşaatı Deniz Bilimleri Fakültesi mezunları ve İTÜ Makine Fakültesi Gemi Mühendisliği Mezunları aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte davetlidir.