Kaptan Haber Türk Denizciliğinin Haber Merkezi
| RSS | Sitemap | Künye | Reklam | İletişim | Arşiv&Arama | ÜYE GİRİŞİ Sitede 144 kişi var..| 13/12/2015 17:25:02
| RSS | Sitemap | Künye | Arşiv&Arama | ÜYE GİRİŞİ Sitede 144 kişi var..| 13/12/2015 17:25:02
KaptanHaber Haberin ve Habercili?in Kaptany
|''5. Geleneksel Mezunlarla Kahvaltı''

İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi

''5. Geleneksel Mezunlarla Kahvaltı''

İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Gemi Mühendisliği Kulübü’nün düzenlediği '5. Geleneksel Mezunlarla Kahvaltı'08.11.2015 tarihinde İTÜ Ayazağa Kampüsün’de gerçekleşti.

İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi ''5. Geleneksel Mezunlarla Kahvaltı'

İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi ''5. Geleneksel Mezunlarla Kahvaltı'' öğrenci kulübü olan Gemi Mühendisliği Kulübü’nün düzenlediği ve gelenekselleşen mezunlarla kahvaltı etkinliğinin bu sene beşincisi 08.11.2015 tarihinde İTÜ Ayazağa Kampüsün’de gerçekleşti.

''5. Geleneksel Mezunlarla Kahvaltı'' etkinliğine fakültemiz öğretim görevlileri,öğrenimine devam eden mühendis adayları ve mezunlarımız eşleri, çocukları ile katılım gösterdiler.Kahvaltıda 1986 mezunundan eğitimine bu sene başlamış olan öğrenci kardeşlerimize kadar geniş bir aile tablosu sergilendi.Mezunlar ve öğrenciler için güzel bir kaynaşma ortamı oluşturan kahvaltıda öğrencilik yıllarına ait anılar hocalarımız ile birlikte yad edildi.Bu güzel anlar elbette ki fotoğraflara yansıdı.Mezunlarımız bu güzel kardeşlik ortamında bulunmaktan dolayı hissettikleri mutlulukları ve bu tarz etkinliklerin sayısının arttırılarak devamını temenni ettiler.Güzel bir gün geçiren misafirler, bir sonraki kahvaltı etkinliğinde buluşmak üzere davetten ayrılmışlardır.

Bu Haber 549 kez okundu.

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Yazlanlardan Lojiturk Ltd. veya KaptanHaber.Com sorumlu tutulamaz.

(100 Kırmızı Kart gören yorum otomatik olarak sistemden çıkmaktadır)

Henüz yorum girilmemiş. İlk yorumu siz yapın! Yorum Ekle
GÜNCEL Kategorisinden Diger Başlıklar:

GMO, Binali Yıldırım, Sinem Dedetaş, Binali Yıldırım, Balık Günü, Foça Limanı, Fok Balığı, Barbaros Denizcilik Kulübü, , Türk Loydu, Seminer, Rusya, DTO, Mustafa Can, GMO, , DT, Meclis, Metin Kalkavan, IDC Pearl, İskenderun, Doğu Karadeniz, İhracat, Dokuz Eylül, Denizcilik Fakültesi, YASA, NEMTAŞ, DTO, DTO, Meclis, Sahil Güvenlik, Didim, , Binali Yıldırım, Çırağan Sarayı, Boğaziçi Zirvesi, Karadeniz Holding, Endonezya, Zeynep Sultan,