Anasayfa  |  Sık Kullanılanlara Ekle  |  Reklam  |  İletişim  |  Künye  |  Site Haritası
WTI Crude Oil 35.62 -3.20%
Brent Crude Oil 37.93 -4.75%
Natural Gas 1.99 -1.26%
Brent Crude Oil 37.93 -4.75%

5. Geleneksel Mezunlarlar Kahvaltısı

İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi 5. Geleneksel Mezunlarlar Kahvaltısı yapıldı.

stanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi ''5. Geleneksel Mezunlarla Kahvaltı'' öğrenci kulübü olan Gemi Mühendisliği Kulübü’nün düzenlediği ve gelenekselleşen mezunlarla kahvaltı etkinliğinin bu sene beşincisi 08.11.2015 tarihinde İTÜ Ayazağa Kampüsün’de gerçekleşti.

''5. Geleneksel Mezunlarla Kahvaltı'' etkinliğine fakültemiz öğretim görevlileri,öğrenimine devam eden mühendis adayları ve mezunlarımız eşleri, çocukları ile katılım gösterdiler.Kahvaltıda 1986 mezunundan eğitimine bu sene başlamış olan öğrenci kardeşlerimize kadar geniş bir aile tablosu sergilendi.

Mezunlar ve öğrenciler için güzel bir kaynaşma ortamı oluşturan kahvaltıda öğrencilik yıllarına ait anılar hocalarımız ile birlikte yad edildi.Bu güzel anlar elbette ki fotoğraflara yansıdı.Mezunlarımız bu güzel kardeşlik ortamında bulunmaktan dolayı hissettikleri mutlulukları ve bu tarz etkinliklerin sayısının arttırılarak devamını temenni ettiler.Güzel bir gün geçiren misafirler, bir sonraki kahvaltı etkinliğinde buluşmak üzere davetten ayrılmışlardır.

WTI Crude Oil
$35.62 ▼-3.20%
Brent Crude Oil
$37.93 ▼-4.75%
Natural Gas
$1.99 ▼-1.26%

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı \ haberin tüm hakları Aktüel Deniz Haber Ajansı'na aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı \ haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı \ haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Henüz kayıtlı yorum yoktur ....

Köşe Yazıları

Anı Köşesi