• BIST 70.280
  • Muğla 11 °C
  • Çanakkale 11 °C

İTÜ GİMDER mezunlarını buluşturan etkinlik 10 Mayısta yapılacak

İTÜ-GİMDER, tüm İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi ve İTÜ Makina Fakültesi Gemi İnşaatı Mühendisliği mezunlarını bünyesine katarak sektöre şekil veren öncü bir dernek olmayı hedefliyor.

Her sene düzenlenen etkinlikler, programlar ve planlanan özel günler ile her geçen zaman diliminde daha da büyüyerek, daha çok İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi ve İTÜ Makina Fakültesi Gemi İnşaatı Mühendisliği mezununa ulaşmayı hedefleyen dernek, mezunlar ile beraber tek bir çatı altında hareket etmeyi tüm mezun ve öğrencilere yol gösterici olmayı amaçlıyor.

Bu hedefe ulaşmak için daha önce mentor projesini hayata geçiren ve büyük başarı elden İTÜ GİMDER gelenekselleştirdiği Mezunlar Gününü 10 Mayıs Pazar Günü 14.00’da gerçekleştirecek. 3. Geleneksel Mezunlar Günü programı şöyle:

- İTÜ-GİMDER Açılış konuşması
- Nostalji Dersi: Prof. Dr. Reşat BAYKAL
- İTÜ-GİMDER Onur Ödülleri takdimi
- Mezunlar Günü Yemeği
- Müzik Dinletisi: Metin Önderoğlu

Katılımın ücretsiz olduğu mezunlar gününe tüm İTÜ Gemi İnşaatı Deniz Bilimleri Fakültesi mezunları ve İTÜ Makine Fakültesi Gemi İnşaatı Mühendisliği Mezunlarıaileleri ve arkadaşlarıyla birlikte davetlidir.

itu_gimder.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.