Kaptan Haber Türk Denizciliğinin Haber Merkezi
| RSS | Sitemap | Künye | Reklam | İletişim | Arşiv&Arama | ÜYE GİRİŞİ Sitede 150 kişi var..| 13/12/2015 17:22:10
| RSS | Sitemap | Künye | Arşiv&Arama | ÜYE GİRİŞİ Sitede 150 kişi var..| 13/12/2015 17:22:10
KaptanHaber Haberin ve Habercili?in Kaptany
|2015 İTÜ-GİMDER Geleneksel Mezunlar Günü

2015 İTÜ-GİMDER

2015 İTÜ-GİMDER Geleneksel Mezunlar Günü

2015 İTÜ-GİMDER Geleneksel Mezunlar Günü

İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi ve İTÜ Makine Fakültesi Gemi Mühendisliği Bölümü Mezunları 10 Mayıs 2015’te İTÜ – GİMDER’in 3. Geleneksel Mezunlar Günü organizasyonunda bir araya geldi.

Eski ve yeni mezunların iş stresinden uzak bir ortamda aileleri ve eski üniversite arkadaşları ile buluşması ve güzel zaman geçirmesi planlanan bu etkinlikte yoğun ilgi gözlerden kaçmadı. Mezunlar Günü açılış konuşmasını İTÜ – GİMDER adına Özgür Üstüner yaparken bunu İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ergin’in konuşması izledi.

Açılış konuşmalarının ardından Prof. Dr. Reşat Baykal’ın gerçekleştirdiği Nostalji Dersi büyük ilgi gördü. Bu sene ikinci kez verilen İTÜ-GİMDER Onur Ödülleri’ni ise Prof. Dr. Reşat Baykal, Prof. Dr. M. Cengiz Dökmeci ve Yük.Müh. Raif Türsan aldı. Konferans salonundaki törenin ardından orta bahçede İTÜ GİMDER aile fotoğrafı çekimi ve Metin Önderoğlu’nun canlı müzik performansı eşliğinde öğle yemeği ikramı gerçekleştirildi.

Farklı dönem mezunlarının bir araya geldiği, samimi sohbetlerin, eski arkadaşlıkların ve anıların tekrar hatırlandığı bu anlamlı gün, önümüzdeki yıl aynı keyifle yeniden yaşamak üzere sona erdi.

HABERİN FOTOGRAF GALERİSİ
ITU GIMDER MEZUNLAR GUNU

Bu Haber 6673 kez okundu.

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Yazlanlardan Lojiturk Ltd. veya KaptanHaber.Com sorumlu tutulamaz.

(100 Kırmızı Kart gören yorum otomatik olarak sistemden çıkmaktadır)

Henüz yorum girilmemiş. İlk yorumu siz yapın! Yorum Ekle
GÜNCEL Kategorisinden Diger Başlıklar: