Kaptan Haber Türk Denizciliğinin Haber Merkezi
| RSS | Sitemap | Künye | Reklam | İletişim | Arşiv&Arama | ÜYE GİRİŞİ Sitede 148 kişi var..| 13/12/2015 17:21:20
| RSS | Sitemap | Künye | Arşiv&Arama | ÜYE GİRİŞİ Sitede 148 kişi var..| 13/12/2015 17:21:20
KaptanHaber Haberin ve Habercili?in Kaptany
|İTÜ GİMDER Mezunlar Günü 10 Mayıs Pazar Günü

10 Mayıs Pazar Günü

İTÜ GİMDER Mezunlar Günü 10 Mayıs Pazar Günü

İTÜ-GİMDER, tüm İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi ve İTÜ Makina Fakültesi Gemi İnşaatı Mühendisliği mezunlarını bünyesine katarak sektöre şekil veren öncü bir dernek olmayı hedefliyor.

Her sene düzenlenen etkinlikler, programlar ve planlanan özel günler ile her geçen zaman diliminde daha da büyüyerek, daha çok İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi ve İTÜ Makina Fakültesi Gemi İnşaatı Mühendisliği mezununa ulaşmayı hedefleyen dernek, mezunlar ile beraber tek bir çatı altında hareket etmeyi tüm mezun ve öğrencilere yol gösterici olmayı amaçlıyor.

Bu hedefe ulaşmak için daha önce mentor projesini hayata geçiren ve büyük başarı elden İTÜ GİMDER gelenekselleştirdiği Mezunlar Gününü 10 Mayıs Pazar Günü 14.00’da gerçekleştirecek. 3. Geleneksel Mezunlar Günü programı şöyle:

- İTÜ-GİMDER Açılış konuşması

- Nostalji Dersi: Prof. Dr. Reşat BAYKAL

- İTÜ-GİMDER Onur Ödülleri takdimi

- Mezunlar Günü Yemeği

- Müzik Dinletisi: Metin Önderoğlu

Katılımın ücretsiz olduğu mezunlar gününe tüm İTÜ Gemi İnşaatı Deniz Bilimleri Fakültesi mezunları ve İTÜ Makine Fakültesi Gemi İnşaatı Mühendisliği Mezunları aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte davetlidir.

Bu Haber 1037 kez okundu.

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Yazlanlardan Lojiturk Ltd. veya KaptanHaber.Com sorumlu tutulamaz.

(100 Kırmızı Kart gören yorum otomatik olarak sistemden çıkmaktadır)

Henüz yorum girilmemiş. İlk yorumu siz yapın! Yorum Ekle
GÜNCEL Kategorisinden Diger Başlıklar:

GMO, Binali Yıldırım, Sinem Dedetaş, Binali Yıldırım, Balık Günü, Foça Limanı, Fok Balığı, Barbaros Denizcilik Kulübü, , Türk Loydu, Seminer, Rusya, DTO, Mustafa Can, GMO, , DT, Meclis, Metin Kalkavan, IDC Pearl, İskenderun, Doğu Karadeniz, İhracat, Dokuz Eylül, Denizcilik Fakültesi, YASA, NEMTAŞ, DTO, DTO, Meclis, Sahil Güvenlik, Didim, , Binali Yıldırım, Çırağan Sarayı, Boğaziçi Zirvesi, Karadeniz Holding, Endonezya, Zeynep Sultan,