Anasayfa  |  Sık Kullanılanlara Ekle  |  Reklam  |  İletişim  |  Künye  |  Site Haritası
WTI Crude Oil 35.62 -3.20%
Brent Crude Oil 37.93 -4.75%
Natural Gas 1.99 -1.26%
Brent Crude Oil 37.93 -4.75%

3. Geleneksel Mezunlar Günü

İTÜ-GİMDER, tüm İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi ve İTÜ Makina Fakültesi Gemi İnşaatı Mühendisliği mezunlarını bünyesine katarak sektöre şekil veren öncü bir dernek olmayı hedefliyor.

Her sene düzenlenen etkinlikler, programlar ve planlanan özel günler ile her geçen zaman diliminde daha da büyüyerek, daha çok İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi ve İTÜ Makina Fakültesi Gemi İnşaatı Mühendisliği mezununa ulaşmayı hedefleyen dernek, mezunlar ile beraber tek bir çatı altında hareket etmeyi tüm mezun ve öğrencilere yol gösterici olmayı amaçlıyor.

Bu hedefe ulaşmak için daha önce mentor projesini hayata geçiren ve büyük başarı elden İTÜ GİMDER gelenekselleştirdiği Mezunlar Gününü 10 Mayıs Pazar Günü 14.00’da gerçekleştirecek. 3. Geleneksel Mezunlar Günü programı şöyle:

- İTÜ-GİMDER Açılış konuşması
- Nostalji Dersi: Prof. Dr. Reşat BAYKAL
- İTÜ-GİMDER Onur Ödülleri takdimi
- Mezunlar Günü Yemeği
- Müzik Dinletisi: Metin Önderoğlu

Katılımın ücretsiz olduğu mezunlar gününe tüm İTÜ Gemi İnşaatı Deniz Bilimleri Fakültesi mezunları ve İTÜ Makine Fakültesi Gemi İnşaatı Mühendisliği Mezunlarıaileleri ve arkadaşlarıyla birlikte davetlidir.

WTI Crude Oil
$35.62 ▼-3.20%
Brent Crude Oil
$37.93 ▼-4.75%
Natural Gas
$1.99 ▼-1.26%

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı \ haberin tüm hakları Aktüel Deniz Haber Ajansı'na aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı \ haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı \ haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Henüz kayıtlı yorum yoktur ....

Köşe Yazıları

Anı Köşesi