İTÜ GİMDER "3. GELENEKSEL MEZUNLAR GÜNÜ"

İTÜ Gemi İnşaatı Mezunlar Derneği bu sene "3. Geleneksel Mezunlar Günü"nü düzenliyor.

28 Nisan 2015 Salı 16:46 < EĞİTİM / ODALAR / DERNEKLER

İTÜ-GİMDER, tüm İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi ve İTÜ Makina Fakültesi Gemi İnşaatı Mühendisliği mezunlarını bünyesine katarak sektöre şekil veren öncü bir dernek olmayı hedefliyor.

Her sene düzenlenen etkinlikler, programlar ve planlanan özel günler ile her geçen zaman diliminde daha da büyüyerek, daha çok İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi ve İTÜ Makina Fakültesi Gemi İnşaatı Mühendisliği mezununa ulaşmayı hedefleyen dernek, mezunlar ile beraber tek bir çatı altında hareket etmeyi tüm mezun ve öğrencilere yol gösterici olmayı amaçlıyor.

Bu hedefe ulaşmak için daha önce mentor projesini hayata geçiren ve büyük başarı elden İTÜ GİMDER gelenekselleştirdiği Mezunlar Gününü 10 Mayıs Pazar Günü 14.00?da gerçekleştirecek.

3. Geleneksel Mezunlar Günü programı şöyle:

- İTÜ-GİMDER Açılış konuşması
- Nostalji Dersi: Prof. Dr. Reşat BAYKAL
- İTÜ-GİMDER Onur Ödülleri takdimi
- Mezunlar Günü Yemeği
- Müzik Dinletisi: Metin Önderoğlu

Katılımın ücretsiz olduğu mezunlar gününe tüm İTÜ Gemi İnşaatı Deniz Bilimleri Fakültesi mezunları ve İTÜ Makine Fakültesi Gemi İnşaatı Mühendisliği Mezunları aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte davetlidir.
YORUM EKLE
    YORUMLAR